Modul Led Street Light Kab
  • Modul Led Street Light Kab - 0 Modul Led Street Light Kab - 0

Modul Led Street Light Kab

Iki digawe karo Die Casting Aluminium lan kaca Tempered. Kita setya dhéwé kanggo Modul Led Street Light pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Timur Tengah, Asia lan Afrika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing china.

Model:YASL-13

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Modul Led Street Light YASL-13


1.Modul Led Street Light Pambuka

Lampu Jalan Led Modul iki minangka penemuan paling anyar lan kualitas dhuwur karo TUV CE ENEC CB

Iki digawe karo Die Casting Aluminium lan kaca Tempered. We pengabdian dhéwé kanggo industri cahya kanggo akèh taun, panutup paling Eropah, Timur Tengah, Asia lan pasar Afrika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing china.


Cara Instal:

Loro Horizontal lan Vertikal kasedhiya



instalasi 90 derajat Ngarep


Mbalik Sisih


2. Parameter Lampu Jalan Led Modul (Spesifikasi)

Kode Produk YASL-13-50 YASL-13-100 YASL-13-150
Input Watt 50w 60w 80w 100w 120w 150w 180w 200w 240w
Suhu Warna 2700k 3000k 4000k 5700k 6500k
Fluks cahya 10400-12000lm 15600-18000lm 26000-30000lm
Tegangan Input AC 90ï½305V AC 90ï½305V AC 90ï½305V
Range Frekuensi 50/60Hz 50/60Hz 50/60Hz
Faktor Daya PFâ¥0,95 PFâ¥0,95 PFâ¥0,95
indeks rendering werna Raâ¥70 Raâ¥70 Raâ¥70
Suhu Kondisi Kerja -40ï½50â -40ï½50â -40ï½50â
Kelembapan Kondisi Kerja 20% ï½90% RH 20% ï½90% RH 20% ï½90% RH
Umur LED 50000h 50000h 50000h
Protectin Grade IP66 IP66 IP66
Tingkat perlindungan IK08 IK09 IK10
Diameter Pipa Instalasi Ï45/60mm Ï45/60mm Ï60/70mm
Dhuwur Instalasi 4-8m 6-12m 10-14m
Bobot resik 3 ,9kg 5, 4kg 9, 8kg
Bobot reged 4,6kg 6,5kg 11,5kg
Packing Ukuranï¼m¼ 695*285*130 790*340*135 970*415*180


3. Modul Led Street Light Description

Seri iki minangka lampu dalan kinerja dhuwur sing kasedhiya ing telung ukuran.

Lunimaire digawe saka aluminium die-casting tekanan dhuwur.

Iki kudu duwe efisiensi dipimpin nganti 130 lm / w lan bakal bisa ngasilake.

Nganti 26000 lumen luminaire ing 4000K rampung ing Grey utawa ireng minangka standar.


IP66 CE ROHS



Photometric

DH-T1 DH-T3-M DH-T4-M DY-T3-M GY-T2-M01 GX-T2-M GX-T4-L HX-T2-S
DH-T2-L DH-T3-MA DH-T5-M GY-T1-M GY-T3-M01 GX-T3-M HY-T2-M HX-T2-M
DH-T2-M DH-T3-MB DY-T2-M GY-T2-M GX-T2-S GX-T4-M HY-T3-M HX-T3-M


Ukuran produk

Kode Produk YASL-13-50 YASL-13-100 YASL-13-150
Lï¼mmï¼ 641 738 923
Wï¼mmï¼ 242 289 361
Hï¼¼mmï¼ 127 129 157


Suhu werna: 3000-6500K

Lumen: 4200LM (140LM/W)


Tegangan Input: AC90-305V 50/60Hz

Faktor Daya: PFâ¥0.95

Indeks Rendering Warna: Raâ¥70

Suhu Kahanan Kerja:-40-50°C

Kelas Proteksi: IP66


4.Modul Led Street Light Fitur lan Aplikasi

LED Street Lighitng digunakake ing dalan utama, dalan, sekolah, kebon, pabrik, plataran lan liya-liyane.

 

5.Modul Led Street Light Details

Lampu Jalan LED digawe saka Die Casting Aluminium lan Kaca Tempered


6. Kualifikasi Lampu Jalan Led Modul

TUV CE CB ENEC SERTIFIKAT

ISO9001


7. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Packing dening Standar Outter Shipping Karton karo Foam

Miturut Segara utawa Udara loro-lorone kasedhiya

Tanggal produksiIng 25 dina sawise konfirmasi pesenan


8. FAQ

1 Apa desain kasebut?

Produk dirancang dening desainer senior kanthi pengalaman kerja sing sugih ing industri lampu

2ãApa Sistem Manajemen Mutu?

Kabeh produk diprodhuksi miturut ISO9001 lan dilulusake dening sertifikat TUV CE, CB, ENEC lan RoHS.

3ãApa wektu Garansi Produk?

Kabeh produk bisa dijamin dening 5 taun.

4ãApa babagan wektu pangiriman?

Barang biasane bakal diprodhuksi sajrone 25 dina sawise nampa konfirmasi pesenan.



Panas Tags: Modul Led Street Light, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas, CE, ENEC, Harga

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.